VAN APERO TOT DESSERT

FOLDER

Aan't Spit Folder

Stap in de wereld van smaakvolle traditie met onze Aan’t Spit folder. Bij De Markthal koesteren we de kunst van het langzaam roosteren van sappige kippen aan het spit, en we brengen deze culinaire ervaring graag naar jouw speciale gelegenheden.

Onze Aan’t Spit folder is jouw toegangspoort tot een unieke smaakbeleving. Onze met zorg geselecteerde kippen worden langzaam geroosterd boven open vuur, waardoor ze sappig en vol van smaak zijn. Of je nu een informele bijeenkomst hebt of een grootschalig evenement plant, onze gegrilde kip aan het spit zal de ster van de show zijn.

Blader door onze Aan’t Spit folder en laat je verleiden door de aroma’s van perfect geroosterde kip. Neem vandaag nog contact met ons op om je bestelling te plaatsen of voor meer informatie over ons unieke aanbod. Wij zijn er om jouw speciale gelegenheden te verheffen met de smaak van traditioneel vakmanschap en culinair genot

Traiteur Folder

Bij De Markthal begrijpen we dat speciale gelegenheden vragen om speciale gerechten. Daarom bieden we een uitgebreide traiteur service aan, zodat je jouw feesten en evenementen kunt omtoveren tot culinaire meesterwerken.

Onze traiteur folder is jouw gids naar een smakelijke ervaring. Of je nu een verjaardagsfeest, een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een ander evenement plant, wij hebben een breed scala aan opties om aan jouw culinaire wensen te voldoen. Van heerlijke voorgerechten en hoofdgerechten tot verrukkelijke desserts, we zorgen ervoor dat elk gerecht een smaakvolle indruk achterlaat.

Blader door onze traiteur folder en ontdek de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om je bestelling te plaatsen of voor meer informatie. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke culinaire ervaring.

Paasbrunch

Vier Pasen in stijl met ons Paasbrunch-menu van De Markthal. Wij bieden je de perfecte selectie voor je feestelijke momenten tijdens de Paasdagen. Ons Paasbrunch-menu is ontworpen om te inspireren. Verken de mogelijkheden en maak van Pasen een onvergetelijk samenzijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons bijzondere Paasaanbod.

 

 

EINDEJAARS Bestelformulier

Zet de kroon op jouw feestvoorbereidingen met ons Eindejaarsbestelformulier van De Markthal. Wij maken het eenvoudiger voor jou om alles in huis te halen voor de mooiste momenten van het jaar. Of je nu een bescheiden diner organiseert of een feest dat in de boeken komt te staan, ons Eindejaarsbestelformulier helpt je met elke stap. Download nu en bereid je voor op een seizoen vol magie. Laat je adviseren en informeren over alle mogelijkheden door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Heb je vragen?

Heeft u vragen over de Markthal of onze traiteur folders? We staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of assistentie.

Laatste Nieuws van de Markthal

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over De Markthal? Bezoek onze nieuwspagina voor het laatste nieuws en interessante acties.