VAN APERO TOT DESSERT

OVER ONS

Over De Markthal

Bij De Markthal geloven we in het delen van goede smaken en het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen. Onze geschiedenis begon met marktkraam De Rijdende Kip, opgericht door de broers Himke en Hans Truyens. Na jaren van passie en toewijding aan heerlijke gerechten, besloten ze samen met chef Geert Croons hun droom te verwezenlijken en De Markthal te openen.

Wat begon als een idee groeide uit tot een culinair paradijs, waar we een breed scala aan gastronomische hoogstandjes aanbieden, van dagverse maaltijden tot smaakvolle hapjes en Italiaanse specialiteiten. Onze missie is om jouw smaakpapillen te verwennen en je te voorzien van hoogwaardige producten die met liefde zijn bereid.

Bij De Markthal draait alles om versheid, kwaliteit en gastvrijheid. We verwelkomen je graag in onze zaak, waar we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor je klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar een snel tussendoortje, een gezonde lunch, of een uitgebreid diner, we hebben voor elk moment van de dag iets te bieden.

Laat ons je meenemen op een culinaire reis “Van Apero tot Dessert.” Ontdek meer over ons team, onze passie voor eten, en de unieke smaken die De Markthal te bieden heeft.

Heb je vragen?

Heeft u vragen over de Markthal of onze traiteur folders? We staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of assistentie.

Laatste Nieuws van de Markthal

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over De Markthal? Bezoek onze nieuwspagina voor het laatste nieuws en interessante acties.