De Markthal te Putte lanceert een nieuwe website

Putte, 12/09/2023 – De Markthal Putte is verheugd om de lancering van haar gloednieuwe website aan te kondigen, die is ontworpen om onze gewaardeerde klanten een nog betere online ervaring te bieden.

Onze nieuwe website is het resultaat van toegewijde inspanningen om onze bezoekers en culinaire liefhebbers van dienst te zijn. Met een frisse uitstraling, eenvoudige navigatie en verbeterde functionaliteit, willen we je meenemen op een digitale reis door ons culinaire universum.

Wat kun je verwachten op onze nieuwe website:

  1. Folder en Aanbiedingen: Blader door onze actuele folder en blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Mis geen enkele kans om te genieten van geweldige culinaire ervaringen.
  2. Contact en Informatie: Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Gebruik eenvoudig het contactformulier op de website om met ons in contact te komen. We staan altijd klaar om je te helpen.
  3. Nieuws en Updates: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en culinaire trends. We delen graag onze passie voor smaak en gastvrijheid met jou.

Bezoek onze nieuwe website op www.demarkthal.be en ervaar zelf het gemak van het verkennen van ons uitgebreide aanbod.

Bij De Markthal Putte streven we altijd naar smaak, versheid en gastvrijheid, zowel in onze gerechten als op onze website. We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze nieuwe online thuis als wij.

Delen op social media