Aangepaste Feestfolder De Markthal 2023

De Markthal heeft met diepe droefheid het overlijden van Geert, niet alleen onze chef-kok maar ook de ziel van De Markthal. Geert was meer dan een medewerker; hij was een drijvende kracht achter de Markthal, een plaats die hij beschouwde als zijn droom en zijn ‘derde kindje’.

Geert stond bekend om zijn immer vrolijke karakter en de manier waarop hij zijn passie voor koken deelde met iedereen om hem heen. Zijn collegialiteit en constante bereidheid om zijn nieuwste creaties te delen, maakten van hem een onmisbare figuur binnen ons team.

Als eerbetoon aan Geert heeft het team van de Markthal zich voorgenomen zijn droom, de Markthal, voort te zetten en verder uit te bouwen. Dit pad zal wellicht niet altijd even gemakkelijk zijn, maar het team is vastbesloten om zijn visie te blijven volgen en zijn levenswerk voort te zetten.

Het eindejaar, een periode die Geert altijd erg waardeerde, zal dit jaar in het teken staan van zijn nagedachtenis. Zoals hij het graag zag, zal de Markthal doorgaan met het bereiden van heerlijke gerechten, afhaalmaaltijden en buffetten voor Kerstmis. Dit zal dienen als een eerbetoon aan zijn onuitwisbare invloed.

Ter herinnering aan Geert en in lijn met zijn wensen, heeft de Markthal de feestfolder aangepast. Het team belooft voor het einde van het jaar zoveel mogelijk culinaire verrassingen te bereiden. De aangepaste folder is beschikbaar online en in de winkel.

Het team van de Markthal nodigt iedereen uit om samen met hen deze speciale periode te vieren en tegelijkertijd hulde te brengen aan een uitzonderlijke chef, collega en vriend.

Volledig schermmodus

Delen op social media